Croaziere pe Dunăre

Orșova - Cazanele Mari

Ai ajuns în Orșova și vrei ca vizita ta să fie plină de experiențe unice și memorabile? Descoperă cele mai frumoase obiective turistice din zonă și află istoria lor.

Obiective Turistice

Chipul lui Decebal

Chipul lui Decebal, sculptat în stâncă în Clisura Dunării, figurează într-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume.

Mănăstirea Mraconia

Actuala mănăstire este ridicată pe locul fostei mănăstiri Mraconia, ridicată în valea cu același nume. Mănăstirea inițială a fost ridicată în anul 1523.

Peștera Ponicova

Peştera Ponicova, cunoscută şi sub denumirile de Peştera de la Gura Apei sau Peştera Liliecilor, este cea mai mare peşteră din Defileul Dunării.

Cazanele Mari

Cazanele Mari se întind pe 3,8 km, între Plavişeviţa şi Golful Dubovei. Aici lăţimea Dunării ajunge la 200-250 m, iar adâncimea la 80 m.

Cazanele Mici

Cazanele Mici se desfășoară pe 3,6 km între Golful Dubovei şi pârâul Ogradena. Malul românesc şi cel sârbesc se apropie la 150 m, iar dâncimea apei poate ajunge la 100 m.

Tabula Traiana

Tabula Traiana este o inscripție latină , sculptată în stâncă, dedicată împăratului roman Traian, amplasată deasupra apei, în zona Porțile de Fier.

Croazieră cu Șalupa

salupa-croaziere-dunare

Capacitate: 12 locuri
Viteză: 50km/h
Traseu: A -> B – > C
Preț: 50 lei / persoană

Croazieră cu Vaporul

vaporas-croaziere-dunare

Vaporul nostru are o capacitate de 30 de locuri.
Este dotat cu x, y, z.
Se poate a, b, c.
Prețul diferă în funcție de numărul de persoane.

Personal Calificat

Căpitanii noștri sunt cei mai îndrăgiți de pe toată coasta. Ei îți vor explica în detaliu tot ce trebuie să știi despre obiectivele din zonă, și se vor asigura că te bucuri de experiență la maxim.

Ambarcațiuni de Top

Șalupele noastre sunt noi, dotate la standardele cele mai înalte, oferind confort și siguranță. Recent am adăugat și un vapor în flotă pentru a acomoda și grupurile mai mari.

Distracție pe Cinste

Prezentarea obiectivelor, atmosfera din barcă, adrenalina ocazională, sunt lucruri care definesc croazierele noastre. Astfel ne asigurăm că clienții noștri au parte de experiențe de neuitat.

Despre Noi

Noi RoDan Nautica suntem aici pe faleza Dunării ca să contribuim cu tot ce ne stă în putință că oaspeții noștri să fie mulțumiți, tratați cu ospitalitate și să aibă parte de cele mai frumoase croaziere pe Dunăre.

Date Contact

Ce spun clienții noștri

"O experienta deosebita, domnul Nelu este un ghid exceptional, documentat, conditiile excelente (curat si confortabil).
Am sa mai revin, recomand cu incredere!"
Ionut Ovidiu
"Catalin a facut din aceasta plimbare una de exceptie, cu simtul umorului si bune cunostiinte despre zona. Exceptional!!! ⭐⭐⭐⭐⭐ pentru Catalin si pentru plimbarea oferita!!"
Maria Cojocaru

Experiențe unice și memorabile

© 2021 Croaziere pe Dunăre. Orșova – Cazanele Mari
Open chat
1
Scan the code
Salutare!
Cum te putem ajuta?