Croaziere pe Dunăre

Croaziere pe Dunăre

Orșova - Cazanele Mari

Ai ajuns în Orșova și vrei ca vizita ta să fie plină de experiențe unice și memorabile? Descoperă cele mai frumoase obiective turistice din zonă și află istoria lor.

Obiective Turistice

Chipul lui Decebal

Chipul lui Decebal, sculptat în stâncă în Clisura Dunării, figurează într-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume.

Mănăstirea Mraconia

Actuala mănăstire este ridicată pe locul fostei mănăstiri Mraconia, ridicată în valea cu același nume. Mănăstirea inițială a fost ridicată în anul 1523.

Peștera Ponicova

Peştera Ponicova, cunoscută şi sub denumirile de Peştera de la Gura Apei sau Peştera Liliecilor, este cea mai mare peşteră din Defileul Dunării.

Cazanele Dunării

Cazanele Dunarii sunt o portiune din cursul Dunarii, in dreptul judetului Mehedinti, pe bucata de granita naturala romano-sarba

Tabula Traiana

Tabula Traiana este o inscripție latină , sculptată în stâncă, dedicată împăratului roman Traian, amplasată deasupra apei, în zona Porțile de Fier.

Despre Noi

Noi RoDan Nautica suntem aici pe faleza Dunării ca să contribuim cu tot ce ne stă în putință că oaspeții noștri să fie mulțumiți, tratați cu ospitalitate și să aibă parte de cele mai frumoase croaziere pe Dunăre.

Date Contact

"O experienta deosebita, domnul Nelu este un ghid exceptional, documentat, conditiile excelente (curat si confortabil).
Am sa mai revin, recomand cu incredere!"
Ionut Ovidiu
"Catalin a facut din aceasta plimbare una de exceptie, cu simtul umorului si bune cunostiinte despre zona. Exceptional!!! ⭐⭐⭐⭐⭐ pentru Catalin si pentru plimbarea oferita!!"
Maria Cojocaru

Experiențe unice și memorabile

© 2021 Croaziere pe Dunăre. Orșova – Cazanele Mari
Open chat
1
Scan the code
Salutare!
Cum te putem ajuta?