Croaziere pe Dunăre

Croaziere Pe Dunăre

Discounturi sunt disponibile la achiziția biletelor online.

Traseele noastre

O perspectivă unică asupra Cazanelor Dunării, cu peisaje spectaculoase și o bogată istorie .

Durata: 1:30 – 1:45 ore

Distanță parcursă: 44 km

Traseul 2

Oferim discount la grupurile mai mari de 8 adulti și la persoanele care achită în avans biletele.
60 Ron
  • Orșova
  • Golful Cerna
  • Tekija
  • Eșelnița
  • Golful Eșelniței
  • Tabula Traiana
  • Cazanele Mici
  • Chipul lui Decebal
  • Golful Mraconia
  • Mănăstirea Mraconia

Durată: 1:10 – 1:20 ore
Distanță parcursă: 34 km

Durată: 2:00-2:20 ore

Distanță parcursă: 56 km

Obiective Turistice

Tabula Traiana

Tabula Traiana este o inscripție latină , sculptată în stâncă, dedicată împăratului roman Traian, amplasată deasupra apei, în zona Porțile de Fier.

Mănăstirea Mraconia

Actuala mănăstire este ridicată pe locul fostei mănăstiri Mraconia, ridicată în valea cu același nume. Mănăstirea inițială a fost ridicată în anul 1523.

Cazanele Dunarii

Cazanele Dunării reprezintă un spectaculos defileu săpat în stânca de-a lungul fluviului Dunărea, situat între România și Serbia. Este considerat unul dintre cele mai frumoase și impresionante locuri naturale din Europa de Sud-Est.

Peștera Ponicova

Peştera Ponicova, cunoscută şi sub denumirile de Peştera de la Gura Apei sau Peştera Liliecilor, este cea mai mare peşteră din Defileul Dunării.

Grota Veterani

Grota Veterani se poate vedea de pe apă, însă accesul la ea este interzis din cauza recentelor alunecari de teren, intrarea în peșteră a fost închisă de autorități. Chiar și de la distanță, priveliștea Groții Veterani este impresionantă, iar legenda sa continuă să captiveze imaginația celor care o descoperă. Astfel, Grota Veterani rămâne unul dintre cele mai fascinante secrete ale Cazanelor Dunării.

Chipul lui Decebal

Chipul lui Decebal, sculptat în stâncă în Clisura Dunării, figurează într-un top 5 cu cele mai spectaculoase statui din lume.

Personal Calificat

Căpitanii noștri sunt cei mai îndrăgiți de pe toată coasta. Ei îți vor explica în detaliu tot ce trebuie să știi despre obiectivele din zonă, și se vor asigura că te bucuri de experiență la maxim.

Ambarcațiuni de Top

Șalupele noastre sunt noi, dotate la standardele cele mai înalte, oferind confort și siguranță. Recent am adăugat și un vapor în flotă pentru a acomoda și grupurile mai mari.

Distracție pe Cinste

Prezentarea obiectivelor, atmosfera din barcă, adrenalina ocazională, sunt lucruri care definesc croazierele noastre. Astfel ne asigurăm că clienții noștri au parte de experiențe de neuitat.

Despre Noi

Noi RoDan Nautica suntem aici pe faleza Dunării ca să contribuim cu tot ce ne stă în putință că oaspeții noștri să fie mulțumiți, tratați cu ospitalitate și să aibă parte de cele mai frumoase croaziere pe Dunăre.

Date Contact

Ce spun clienții noștri

"O experienta deosebita, domnul Nelu este un ghid exceptional, documentat, conditiile excelente (curat si confortabil).
Am sa mai revin, recomand cu incredere!"
Ionut Ovidiu
"Catalin a facut din aceasta plimbare una de exceptie, cu simtul umorului si bune cunostiinte despre zona. Exceptional!!! ⭐⭐⭐⭐⭐ pentru Catalin si pentru plimbarea oferita!!"
Maria Cojocaru

Experiențe unice și memorabile

© 2024 Croaziere pe Dunăre. Orșova – Cazanele Mari

Open chat
1
Scan the code
Salutare!
Cum te putem ajuta?